Skip to main content

Στην Ελλάδα συναντούμε πολλών ειδών μέλια. Ο κάθε άνθρωπος ανάλογα με τις γευστικές του επιλογές και ορέξεις έχει την δυνατότητα να επιλέξει το μέλι που του ταιριάζει. Υπάρχουν πικρά και γλυκά μέλια. Τα πικρά είναι της καστανιάς, τα κάπως γλυκά είναι της βελανιδιάς, του πεύκου και του έλατου και τα πολύ γλυκά μέλια είναι των ανθέων, πορτοκαλιάς, θυμαριού.

Διακρίνονται σε:

  • Μέλι ΑΝΘΕΩΝ
  • Μέλι ΠΕΥΚΟΥ
  • Μέλι ΕΛΑΤΟΥ
  • Μέλι ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ
  • Μέλι ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ
  • Μέλι ΘΥΜΑΡΙΟΥ
  • Μέλι ΔΑΣΟΥΣ
  • Μέλι ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΣ
  • Μέλι ΒΑΜΒΑΚΙΑΣ
  • Μέλι ΗΛΙΑΝΘΟΥ

Το μέλι μας είναι άριστης ποιότητας γιατί είναι ανεπεξέργαστο, φυσικό, ανόθευτο και ανάλογα με το είδος του, το καθένα από αυτά έχει ιδιαίτερη γεύση και άρωμα. Είναι πυκνόρρευστο και έχει φυσικά συντηρητικά.

✓ Το κρυστάλλωμα του μελιού δείχνει και την αγνότητά του.